Politica si strategie


SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad consideră calitatea ca oportunitatea de a presta servicii medicale (specialităţi clinice, explorări funcţionale, recuperare medicala, ingrijiri la domiciliu) care să satisfacă deplin cerintele si asteptările clientilor. Citeste mai mult

Despre noi

SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad este societate civila medicala, persoana juridica romana; a luat fiinta in 1997 si isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile actului constitutiv al societatii. Citeste mai mult.

 Politica si strategia SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad

SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad consideră calitatea ca oportunitatea de a presta servicii medicale (specialităţi clinice, explorări funcţionale, recuperare medicala, ingrijiri la domiciliu) care să satisfacă deplin cerintele si asteptările clientilor. Actionăm si dorim să ne imbunatătim continuu calitatea prestatiilor noastre, fiind convinsi că aceste actiuni si procesele ce le insotesc sustin si cresc performanta SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad.
Existăm prin clientii nostri, pe care-i respectăm si le acordăm toată atentia. Relatiile cu ei se bazează pe angajamentul nostru ferm

• de a-i cunoaste si a-i intelege cat mai bine;
• de a le identifica, cat mai exact posibil, cerintele si asteptările si a le satisface pe deplin;
• de a le furniza, in mod consecvent servicii de calitate;
• de a respecta, intocmai, cerintele reglementarilor aplicabile.
îi asiguram pe clienti, ca vom face totul pentru a ne respecta angajamentul asumat.
   în acest sens, ne-am organizat si ne desfasuram activitatea, avand la baza un sistem de management al calitatii proiectat, implementat si certificat, conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001.
   Obiectivele calitatii in SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad  sunt determinate si desemnate pentru:
• continua imbunatatire a eficacitatii sistemului de management calitate, pentru a asigura si a imbunatati renumele firmei cu privire la calitatea prestatiilor serviciilor medicale;
• satisfacerea integrala a cerintelor clientilor astfel incat sa nu fim beneficiarii unor reclamatii;
• realizarea permanenta a calitatii serviciilor medicale la un pret optim clientilor nostri, prin utilizarea eficienta a resurselor materiale si umane;
• prevenirea aparitiei neconformitatilor in prestarea serviciilor medicale;
• asigurarea unui dialog permanent cu toate partile interesate, din interiorul si din afara firmei;
• asigurarea de resurse in vederea instruirii si perfectionarii personalului;
• asigurarea ca toti angajatii inteleg rolul si importanta vitala a muncii lor de contribuire la atingerea acestor obiective ale SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad care determina si siguranta locului de munca si satisfactia personala.
întregul personal din SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad este constient ca trebuie sa cunoasca si sa aplice prevederile documentatiei sistemului de management calitate si actioneaza pentru satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor.
   Politica referitoare la calitate si obiectivele propuse sunt comunicate intregului personal prin difuzarea si prelucrarea documentelor sistemului de management calitate in toate structurile organizatorice ale SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad.
   Managementul de varf al SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad  isi asuma intreaga responsabilitate de a mari satisfactia clientilor, prin realizarea conformitatii serviciilor cu cerintele lor si cu reglementarile aplicabile si de a asigura resursele necesare, pentru imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management calitate.
   Functiile implicate din SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad  sunt raspunzatoare de aplicarea intocmai a prevederilor documentelor sistemului de management calitate, de constientizarea lucrului bine facut si durabil in domeniul calitatii.
   Managementul de varf al SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad, prin reprezentantul managementului, poarta intreaga responsabilitate pentru implementarea, dezvoltarea si imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management calitate la toate nivelurile SCM “S&U” Bârlad, in conformitate cu standardele specifice si aplicabile.
SCM „Dr. Stoian - Dr. Ungureanu” Barlad  asigura reprezentantilor clientilor si organismelor de certificare / autorizare / atestare, acces la documentia componenta a sistemului de management calitate si la procesele descrise in acestea.